Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Λ. Νάργες: Ποζάρει με μαγιό και δηλώνει πως νιώθει ακόμα παιδί!

Hip hop χορεύτρια στο So you think you can dance?, κορίτσι του Θέμου στο Όλα, επίμονη μαθήτρια χορού στο Dancing with the stars, City Hopper στην ομώνυμη web εκπομπή της με τα καλύτερα της Αθήνας, στα 23 της η Λάουρα Νάργες δεν είναι μόνο αυτό που φαίνεται.


Μία μικρή ιδέα από την πολύπλευρη προσωπικότητά της μας δίνει στην τελευταία της φωτογράφιση στο περιοδικό People. H Λάουρα ποζάρει με μαγιό και κόβει την ανάσα ωστόσο στην συνέντευξή της στην Χριστίνα Ζάχου δηλώνει πως εκείνη νιώθει ακόμα παιδί.

Εκείνη εδώ, οι δικοί της στη Γερμανία. Αν κάτι πάει στραβά στην Ελλάδα, έχει τουλάχιστον την εναλλακτική να επιστρέψει στην οικογένειά της. “Από τη στιγμή που μπήκα σε ένα δρόμο, παλεύω να πραγματοποιήσω τα όνειρά μου. Δεν σκέφτομαι πως αν κάτι δεν πάει καλά θα επιστρέψω, γιατί δεν θέλω να κάνω αρνητικές σκέψεις”, εξηγεί η ίδια.


“Στα χαρτιά είμαι Γερμανίδα, στην καρδιά Ελληνίδα και στο μυαλό Πόντια», ενώ από τη Γερμανία «αυτό που μπορώ να πω ότι μου έχει λείψει είναι οι δρόμοι χωρίς λακκούβες!”, ξεκαθαρίζει στην ερώτηση για σε ποια χώρα νιώθει πιο κοντά ενώ στην ποντιακή της καταγωγή οφείλεται και η λατρεία που έχει στη μελωδία της λύρας.

“Ανατριχιάζει όλο μου το κορμί μόλις ακούω τραγούδια που έχουν στην ενορχήστρωσή τους την ποντιακή λύρα. Κάτι παθαίνω και νιώθω μεγάλη συγκίνηση”, περιγράφει η Λάουρα.

Διάβασε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε τα σχόλια σας για να δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφαντικά και διαφημιστικά.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...